Сто обігрівачів для вимушених переселенців на Івано-Франківщині

Благодійники з Люксембурга передали переселенцям, які зараз проживають на Івано-Франківщині, сотню електрообігрівачів.

“У нас квартира — сира, багато плісняви. Опалення індивідуальне. Немає світла — немає тепла. Невеличкі батареї не справляються зі своєю функцією. Обігрівач дуже потрібний, аби хоч трішки підсушити стіни”, — говорить Тетяна Ульяненко, яка разом із трьома дітьми приїхала до Івано-Франківська з Краматорська.

Переселенка з Харківщини Дарина Тобулкіна каже, що електрообігрівач у помешканні, в якому наразі живе разом із двома дітьми, теж не завадить.

“Дуже потрібно, оскільки у нас — старенький будинок. Через собак ми не можемо нічого кращого знайти. І світло вимикають. Холодно в домі”, — ділиться жінка.

“Наші ресурси не є необмеженими, тому ми стараємося допомогти насамперед найвразливішим категоріям населення, які приїхали в Івано-Франківську область. Електрообігрівачі видаємо сьогодні матерям з дітьми до двох років”, —каже керівниця гуманітарного проєкту Людмила Солодка.

Частину обігрівачів, за словами керівниці благодійного проєкту Людмили Солодкої, представники Карітасу передадуть також вимушеним переселенцям, які живуть у Рожнятеві та Богородчанах.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/