Image

Соціальна акція «Піклування в кожен дім» в Нікополі

0 Comments

14 грудня 2021 року представники Карітасу Запоріжжя доставили та передали до Нікопольської дитячої міської лікарні благодійний вантаж у вигляді продукції побутової хімії. Це відбулось в рамках започаткованої ще у березні 2020 року компанією Procter & Gamble (P&G) та Карітасом України соціальної ініціативи «Піклування в кожен дім».

«Сьогодні ми передаємо до дитячої міської лікарні міста Нікополь миючі засоби від компанії Procter & Gamble в кількості більше однієї тонни. Це порошки та миючі засоби для підлоги», розповів Ілля Барков, представник Карітасу Запоріжжя.

Благодійна ініціатива «Піклування в кожен дім» не вперше проходить в Дніпропетровській області. Нагадаємо, що в кінці жовтня соціальна акція «Піклування в кожен дім» завітала до Покрова. Тоді більше 11 тонн благодійної допомоги було передано територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Покров.

«Як директор Нікопольської дитячої лікарні, я вдячний компанії Procter & Gamble та Карітасу України за таку благодійну акцію. Ми знаємо, що вона започаткована з 2020 року та допомагає багатьом лікарням й соціальним установам, тому ми раді, що також потрапили до списку закладів, які отримали допомогу. Завжди є потреба в побутовій хімії, в пральних засобах і завжди є складність це закупити, особливо якісний товар. Дякую за таку допомогу і сподіваюсь на подальшу співпрацю», зазначив В’ячеслав Мальгін, директор Нікопольської дитячої міської лікарні.

Керівник медичного закладу зауважив, що отриманої від благодійників побутової хімії лікарні має вистачити на півроку. Він також додав, що в період розповсюдження захворювання на COVID-19, ці засоби життєво необхідні, і вони дуже швидко закінчуються.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь