Image

Представники Карітасу України взяли участь у Консультативному Форумі Карітасу Європи

У Брюселі відбувся Консультативний форум Карітасу Європи. Форум прийняв членів робочих груп, які впроваджують Стратегічні рамки Карітасу Європи на 2021-2028 роки.

Основними завданнями Консультативного форуму 2023 року стали: відзначення успіхів, досягнутих робочими структурами у 2021 та 2022 роках, досвід розбудови спільноти, тема створення можливостей для внутрішньої співпраці між робочими структурами та завдання на найближчі роки.

«Під час участі у Консультативному Форумі Карітас Європи було дуже цікаво познайомитись зі всіма учасниками робочих груп, поспілкуватись та обмінятись досвідом. Спілкування завжди надихає та дає багато нових ідей для майбутньої реалізації та співпраці. Саме на таких заходах розумієш на скільки велика сім’я Карітас і скільки людей розділяють з тобою цінності та прагнуть змінити цей світ на краще!», – дідиться Наталія Стецьків, Менеджерка з волонтерства Карітасу України, членкиня робочої групи з залучення молоді Карітасу Європи.

“Зустрічі учасників робочих груп – це завжди можливість поспілкуватись з колегами з різних європейських організацій, дізнатись про успішні проекти та плани на майбутнє. Участь в таких подіях дає відчуття спільності інтересів та завдань, які Карітас ставить перед собою, як мережа організацій, що надають потребуючим допомогу та підтримку”, – каже Одарка Бордун, Керівниця департаменту комунікації та залучення ресурсів Карітасу України, членкиня робочої групи з Комунікацій Карітасу Європи.

“Зустрічі під час Консультативного форуму – особливі тим, що можна побачити наскільки мережа організацій Карітас Європи є одночасно різною, але обʼєднаною для досягнення спільних цілей. Це можливість поспілкуватися з колегами з інших робочих груп та попрацювати над дотичними темами. А для нас, працівників Карітас України, нагода особисто розповісти про ситуацію в Україні, роботу Карітас, а також подякувати за величезну підтримку, яку ми відчуваємо і яка, на жаль, нам ще буде потрібна у далекій перспективі”, – ділиться Ірина Маєвська, Керівниця програми з міграції Карітасу України, членкиня робочої групи з людської мобільності Карітасу Європи.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь