Image

Президентка Карітасу України Тетяна Ставнича відвідала осередок у Житомирі

Тетяна Ставнича мала нагоду побачити видачу благодійної допомоги для вимушених переселенців та поспілкуватися. З людьми, які приходять по допомогу, працюють кризовий та кейс-менеджер, юрист, психолог фонду. Така підтримка є не менш важливою за надання продуктових наборів.

Далі мали зустріч із Житомирським міським головою Сергієм Сухомлиним. Спілкувалися про реалізацію спільних проєктів та подальшу співпрацю.

Тетяна Ставнича відвідала Колективний центр для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Спілкувалися із вимушеними переселенцями, які проживають у шелтері. Долучилася до творчих майстер-класів з дітьми. У кулінарній майстерні Простору, дружнього до дітей, випікали вафлі.

Ще відвідали бенефіціарів, яким допомогли в минулому році відремонтувати пошкоджене житло.

Далі була тепла зустріч із колективом Карітасу Житомир. Говорили про реагування на потреби людей, виклики у роботі, потребу у емоційній підтримці, як бенефіціарів, так і працівників.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь