Image

Відбулася реєстрація найбільш потребуючого населення с. Катеринівка

0 Comments

06.12. та 10.12.2021 року відбулася реєстрація найбільш потребуючого населення с. Катеринівка Сєвєродонецького району. Цей населений пункт знаходиться в зоні 0-5 км від лінії розмежування в Луганській області та постійно піддається обстрілам з боку непідконтрольної території. Через це в Катеринівці часто відсутня електрика, подекуди її немає тижнями. Також доступ сюди ускладнений внаслідок близькості ведення бойових дій, тому доставка речей першої необхідності є неможливою.

Місцеві мешканці потерпають від нестачі таких елементарних речей, як продукти харчування та медикаменти. А через відсутність робочих місць люди не мають грошей для їх придбання.

Завдяки тому, що люди зареєструвалися, вже цього місяця вони зможуть отримати очікувану допомогу. Карітас надає допомогу найвразливішим категоріям населення: це маломобільні, самотні люди похилого віку, багатодітні родини та особи з мінімальним доходом. Підтримка та увага до тих, хто цього потребує, є головними критеріями в роботі Карітасу Донецьк та впроваджуються на постійній основі.

Комплексна допомога надається в рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України», 2021-2023 рр.

У період розповсюдження COVID-19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.

Проект здійснюється при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь