Image

Психоемоційна підтримка потрібна у будь-якій кризовій чи стресовій ситуації

0 Comments

Минулого тижня, у приміщенні Валуйської бібліотеки, за організаційної підтримки БФ «Милосердя Луганськ», пройшла зустріч місцевих жителів з фахівцями відділу соціального забезпечення Щастинської районної державної адміністрації.

Представниками соціальної служби були надані відповіді на запитання, які хвилюють жителів громади щодо порядку призначення житлових субсидій та отримання соціальних виплат.

Окремо було зазначено, що своєчасне та правильне оформлення документів на отримання субсидії дозволить слабозахищеним верствам населення розраховуватися за отримання житлово-комунальних послуг відповідно до своїх доходів.

У другій частині зустрічі, психолог проекту провів тренінг на тему: «Психоемоційна підтримка та профілактика стресових станів. Чому важливо приділяти увагу своєму психоемоційному стану. Саморегуляція, її ефекти та способи».

Саморегуляція – це процес впливу на власний фізіологічний і нервово-психічний стан, саморегуляція багато в чому залежить від бажання людини керувати власними емоціями, думками, переживаннями і поведінкою. Це управління своїм психоемоційним станом.

Під час тренінгу з’ясовували, що психоемоційна підтримка потрібна у будь-якій кризовій чи стресовій ситуації та на будь-якому етапі нашого життя. Присутні набули навичок емоційної розрядки, заспокоєння, відновлення, активізації власних ресурсів та способів саморегуляції.

Проєкт “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь