Image

Соціальне служіння у селі Жеребки

0 Comments

Днями команда Карітасу Тернопіль з активізації соціального служіння відвідала парафію Успіння Пресвятої Богородиці у селі Жеребки та провела першу зустріч з парафіянами в рамках проекту Соціальна згуртованість та відповідальність за соціальні виклики в місцевих громадах та розвиток парафіяльного соціального служіння на Західній Україні”.

Парохом церкви є отець Володимир Фурман. Відразу після приходу на парафію, а це вже 9 років служіння – священник розпочав активну діяльність. Особлива увага зосереджується на допомозі хворим та самотнім людям похилого віку. При потребі члени парафіяльної громади намагаються допомогти потребуючим грошовими збірками на медикаменти, вживаним одягом, продуктами харчування.

Радіємо що у церкві Успіння Пресвятої Богородиці реалізується так багато благодійних ініціатив і віримо, що впровадження соціального служіння ще більше підсилить та удосконалить діяльність парафії.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь