Image

“Подорож з гідністю: Слухати, мріяти, діяти”

Актуальність торгівлі людьми незаперечна! Як в Україні, так і в світі випадки втягнення чоловіків, жінок та дітей в сучасне рабство відбуваються щодня.

Постраждалі знаходяться в надскладних життєвих обставинах. Ті хто зараз перебувають в ситуації торгівлі людьми або були в ній – потребують допомоги та підтримки.

8 лютого – в Міжнародний день молитви та обізнаності проти торгівлі людьми відбудеться онлайн-марафон молитви, що підкреслює актуальність боротьби із цим злочином, а також необхідність відстоювати гідність та права кожної людини. Ця важлива подія організована Міжнародним союзом генеральних настоятелів (IUSG) та Союзом генеральних настоятелів (USG), в партнерстві з Карітас Інтернаціоналіс,  COATNET та мережею “Таліта Кум”.

Ми закликаємо Вас доєднатися до молитви за посиланням: https://www.youtube.com/c/preghieracontrotratta. А також залучати інших людей, зокрема молодь, помолитися за постраждалих від торгівлі людьми.

Наші організації надають комплексну реінтеграційну допомогу людям, які постраждали від торгівлі людьми та допомагають їм почати життя з початку.

Ви можете звернутися за консультацією чи допомогою до місцевих організацій Карітасу у вашому регіоні.

Карітас Київ:

E-mail: info@caritas-kiev.org.ua; Тел.: (067)-108-00-52

Карітас Івано-Франківськ:

E-mail: caritas-ivano-frankivsk@ukr.net;  Тел.: (068)-322-49-77;  (095)-024-62-16

Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії:

E-mail: caritasdroh@gmail.com; Тел.: (067)-454-48-85

Карітас Одеса:

E-mail: caritasodessa@ukr.net; Тел.: (095)-295-33-30

Карітас Чернівецької Єпархії

E-mail: caritas.chernivtsi@gmail.com, Тел.: (095)-021-34-03


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини