Image

Переселенці з Херсонщини отримують юридичну допомогу в Карітас Тернопіль

Катерина переїхала на Тернопільщину з Херсонської області. У зв’язку з відсутністю зареєстрованого місця проживання вона не змогла оформити довідку ВПО. Через це у жінки виникло ряд проблем: неотримання державних виплат та неможливість отримання соціальних гарантій для ВПО. Допомогли їй надали у Карітасі Тернопіль – пише видання Галас.

“У рамках співпраці проєкту “Продовження реагування на надзвичайні ситуації внаслідок війни в Україні ” між Карітасом Тернопіль та парафіяльним Карітасом Бережани відбувся виїзд юриста Маріанна Гнатюк у Бережани для надання правової допомоги. За допомогою юриста було доведено факт місця проживання в Херсонській області та подано заявку на виготовлення довідки ВПО та заявку на отримання державної допомоги.

У тернопільському Карітасі внутрішньо-переміщені особи можуть безкоштовно отримати юридичну консультацію. Довідки за телефоном: +380672738182.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь