Image

Осіння казка для дітей буферної зони

0 Comments

Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. У Верхньокам`янській школі працівники проекту «Стійкість та Розвиток» Карітасу Краматорськ перетворили звичайний осінній день на феєричну, сповнену яскравих емоцій і дивовижних вражень, подію – «Свято Осені».

Соціальні працівники та психолог проекту намагалися створити неповторну атмосферу свята та поринути разом з учнями молодшої ланки в яскравий осінній колорит в іграх, конкурсах та цікавих осінніх завданнях, в яких діти показали свої творчі здібності, винахідливість та кмітливість.

Захід мав на меті максимально включити в процес інтерактивних видів діяльності всіх учасників, розширити уявлення учнів про осінню пору, виховувати любов і бережне ставлення до навколишнього світу.

Подорож веселим потягом до осіннього лісу, робота з фарбами «Кольори осені», тактильна гра «Вгадай, що в торбинці», динамічна естафета зі справжніми овочами та фруктами «Готуємо страви з осіннього врожаю», осінні загадки, командна гра «Кольорові листочки» та флешмоб «Autumn dances» забезпечили 100% активність та залученності дітей в процес.

Розважальна програма пройшла у колі друзів, з дитячими посмішками, з дарами природи та солодкими подарунками.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь