“Ми – єдині. Ми – за мир”. У Франківську відбулося свято для дітей та дорослих

Понад 10 локацій з майстер-класами та тренінгами провели для франкіців цієї неділі. На території Палацу Потоцьких відбулося свято під назвою “Ми – єдині. Ми – за мир”, яке організував БФ “Карітас Івано-Франківськ”.

Працівниця Карітасу Наталія Кец розповідає, що свято для франківців організували з нагоди Міжнародного дня миру.

“Це такий маленький майстер-клас, якісь елементи, які можна застосовувати практично у своєму житті: в сім’ї, родині. Елементи, як виходити з конфлікту, як будувати мирні стосунки в сім’ї, в своєму колективі. Тим більше, що зараз багато конфліктогенів: вибори, військові дії, COVID. Люди психічно нестабільні, завжди відбувається якесь таке загострення”, – розповідає медіатор Володимир Шегда.

Більшість локацій на святі були організовані для дітей. Малеча власноруч розписувала пряники миру, брала участь у різних майстер-класах, інтерактивних та спортивних акціях.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини