Image

В Подільську провели семенар з протидії торгівлі людьми

0 Comments

В рамках діяльності проєкту «Запобігання торгівлі людьми, сексуальної та трудової експлуатації жінок і дітей» у вересні 2020 року в м. Подільськ пройшов семінар для представників державних структур на тему «Торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні».

В семінарі взяли участь представники Куяльницької, Балтської, Окнянської ОТГ, представники районної адміністрації, навчальних закладів, поліції, ЦСССДМ, Центру зайнятості, Служби у справах дітей та інших учасників Національного механізму взаємодії суб’єктів у сфері протидії торгівлі людьми.

В ході семінару розглянули актуальність проблематики торгівлі людьми, трудової та сексуальної експлуатації, види торгівлі людьми та сучасні її прояви, ознайомилися з міжнародним та внутрішнім законодавством, спрямованим на подолання цього негативного явища та допомогу потерпілим від торгівлі людьми.

Особливу увагу приділили ідентифікації потерпілих на рівні громад та втіленню в практичну роботу з потерпілими Національного механізму взаємодії суб’єктів у сфері протидії торгівлі людьми, їх повноваженням та порядку взаємодії.

Учасників семінару привітав голова Подільської районної адміністрації Лазаренко Михайло Дмитрович, підкресливши важливість проблематики та участі всіх структур в подоланні злочину торгівлі людьми та трудової експлуатації.

За словами заступниці Куяльницького сільського голови Кунаренко Тетяни Володимирівни, такі заходи сприяють підвищенню рівня поінформованості та координації зусиль органів влади.

Дякуємо за співпрацю та участь в заході Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської облдержадміністрації, а також Куяльницькій ЦБС Подільського району Одеської області за гостинність та підтримку в проведенні семінару.

Проєкт реалізується завдяки фінансовому сприянню Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь