Image

Мешканці сільської місцевості в буферній зоні отримали доступ до медичних послуг

0 Comments

Карітас Запоріжжя продовжує надавати допомогу людям похилого віку, які проживають в сільській місцевості на відстані 0-5 км від лінії розмежування.

Найуразливіші, маломобільні літні люди с. Новобахмутівка, Ясинуватського району, Донецької області отримали доступ до медичних послуг в Констатинівській центральній районній лікарні.

Напередодні Нового року, 27 грудня 2019 року бенефіціари, які отримали направлення, відвідали лікарню. Також, завдяки організованим транспортним послугам, інші потребуючі люди похилого віку с. Новобахмутівка отримали доступ до різних інфраструктурних об’єктів м. Константинівка.

За попередньою домовленістю з керівництвом медичного закладу було організовано консультації лікарів (вузьких спеціалістів).

Під час робочої зустрічі з заступником головного лікаря було обговорено подальшу співпрацю з «БФ «Карітас Запоріжжя» та новоствореною, в рамках проекту, ГО «ДоброДар».

В рамках проекту “Надання багатосекторальної допомоги з опорою на ринки та громаду найбільш вразливим особам похилого віку, які живуть уздовж лінії зіткнення, для забезпечення подолання ними наслідків тривалої кризи на сході Україні” за підтримки Українського Гуманітарного Фонду при управлінні ООН з координації гуманітарних справ United Nations OCHA Ukraine.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь