Image

Майже 1000 дітей та 600 родин взяли участь у «Марафоні добрих справ» від Карітасу

0 Comments

Марафон добрих справ «Діти мають право на щастя», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, провели організації Карітасу в Україні.

З 19 травня по 15 червня 2020 року, 18 локальних організацій Карітасу провели чисельні онлайн-заходи для дітей.

Спільні заходи, у яких взяли участь усі дитячі центри, об’єднали дітей із різних куточків країни та створили відчуття спільноти та єдності. Саме діти, які відвідують Центри Карітасу, створили тематичний відео-флешмоб та взяли учать в онлайн-естафеті колажів сімейних фотографій «Обіймаючи, даруємо щастя!».

Близько 1000 дітей та 585 родин взяли активну участь у конкурсах, виступах, онлайн-вечірках, майстер-класах, лотереях та інших тематичних подіях, за які отримували корисні подарунки та цінні призи.

Карітас довів, що каратин – не перешкода навіть для пригод! Не дивлячись на неможливість зустрітись у звичному колі друзів, команда Карітасу Львів розважила підлітків захоплюючим онлайн-квестом «Захисники галактики прав».

Особливою родзинкою святкування Всеукраїнського святкування став онлайн-проект «Зустріч із зіркою», в рамках якого підлітки мали змогу наживо поспілкуватись з режисером Ахтемом Сеінтаблаєвим, кореспондентом телеканалу 1+1 Андрієм Орляком та співаком Іваном NAVI. Діти задавали відомим гостям запитання про їх професійну діяльність та життєвий шлях, у відповідь отримали поради про те, як досягати успіху та обрати професію. До зустрічей долучилось більше 100 дітей з різних міст України.

За неоціненну допомогу в організації свята Карітас України хоче подякувати надійним партнерам – ТОВ «АТ Каргіл», мережі магазинів SPAR у Дрогобичі, піцерії «Реджіна» у Бродах, чисельним волонтерам та приватним благодійникам. Завдяки їх підтримці і не байдужості організації Карітасу залучили понад 70000 гривень для підтримки діяльності Центрів для дітей, а також 54000 грн на придбання подарунків для дітей.

Більше інформації про роботу Карітасу з дітьми, молоддю та сім’ями читайте тут (для переходу – натисніть).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь