Image

Команди Карітасу вчили працювати з польовою кухнею

0 Comments

Наприкінці грудня команди Карітасу зі сходу України взяли участь у тренінгу «Тренінг з роботи з польовою кухнею» в рамках проекту «Emergency preparedness for conflict-related hazards in Ukraine», який було проведено на базі Мальтійського Служби Допомоги в  Івано-Франківську.

Тренінг складався з теоретичної та практичної частин.

У ході практичних навчань було розгорнуто намет для польової кухні у якому може бути розміщено 50 людей.

Відпрацьовано переведення з транспортного положення у робочий стан польової кухні, вага якої складає 1200 кг., приготування гарячої їжі (200 порцій), з повною імітацією польових умов.

Опрацьовано алгоритм роздачі гарячої їжі з униканням пересічення людських потоків для уникнення ризиків отримання опіків та забруднення пункту роздачі їжі.

Тренінг було проведено кваліфікованими тренерами з багаторічним практичним досвідом організацій подібних заходів.

Висловлюємо щиру подяку Роману Яручук та Любомиру Яковів за проведення тренінгу, та Вадиму Хоменко за чудову організацію заходу.

Тренінг здійснювався в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України в 2019-2021рр.».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь