Image

Карітас України – це провідник милосердя небайдужих людей

0 Comments

Дуже важливо, що все більше громадян роблять пожертви через офіційний веб-сайт нашої організації. Ваш онлайн-донейт – це не лише суттєва підтримка для наших проєктів і програм, але й можливість надати надзвичайно потрібну термінову адресну допомогу людям, якими опікуються місцеві організації Карітасу.

Переселенець Степанов Василь Артемович, який має інвалідність першої групи по зору, переїхав з м.Нікополя до м.Кам’янське влітку цього року, щоб поселитися в гуртожиток для переселенців.

Деякі меблі та  побутову техніку перевіз із собою, однак пральної машинки не мав. Звернувся за допомогою до місцевого благодійного фонду Карітас Кам’янське за підтримкою. В місцевому осередку отримав продуктову допомогу та засоби гігієни. На жаль, можливості придбати пральну машинку не було.

Співробітники Карітасу Кам’янське направили звернення до Карітасу України, і ми змогли придбати пану Василю пральну машинку із тих коштів, що небайдужі люди пожертвували нам через сайт.

Василь Артемович дуже радий і вдячний за реальну допомогу, яка якісно покращить його життя!

А ми вдячні вам, наші дорогі благодійники, за всі пожертви, що ви робите на нашому сайті: https://caritas.ua/donate/


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь