Image

Карітас Тернопіль разом з Тернопільською обласною організацією ветеранів війни започатковують проєкт допомоги демобілізованим військовим і їхнім сім’ям

У рамках проєкту підтримка надаватиметься воїнам, якi повернулися з вiйни, а також допомагатимуть дружинам, дiтям та батькам захисникiв.

Працівники локального осередку разом з оранізацією ветеранів надаватимуть соцiальну, психологiчну, юридичну допомогу. Окрiм цього, органiзовуватимуть днi духовної вiднови для сiмей воїнiв у Зарваницi, проводитимуть заходи для дiтей тощо.

“Люди, якi повернулися з пекла вiйни, мають рiзнi фiзичнi, духовнi i психологiчнi травми. Не менш страждають i сiм’ї тих, хто загинув, опинився в полонi чи безвiсти зник. Знаєте, Христос каже: «Там, де двоє або троє зберуться в Iм’я Моє, там i Я серед них». Нашими однодумцями у прагненнi допомагати воїнам та їх родинам стала Тернопiльська обласна органiзацiя ветеранiв вiйни, тож ми не самi. Думаю, наша спiльна праця буде благословення Богом та приноситиме свої плоди”, – каже директор Карiтасу Тернопiль, отець Роман Загородний.

Наразі з Тернопільською обласною організацією ветеранів війни напрацьовуємо напрямки роботи. Організуємо зустріч із демобілізованими військовослужбовцями та родинами воїнів, щоб точно знати, якої конкретно допомоги вони потребують”, – пояснила заступниця директора Карітасу Тернопіль Наталія Масник.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини