Image

Карітас Київ ініціював зустріч партнерів, що працюють у сфері благодійництва

0 Comments

Благодійний фонд Карітас Київ ініціював зустріч партнерів, що працюють у сфері благодійництва. На запрошення – відгукнулись: Благодійний фонд Життєлюб, Міжнародний благодійний фонд МБФ Let’s help , Релігійна місія Caritas-Spes Ukraine, ГО Дім Милосердя Київ та Благодійний фонд «Старенькі».

Тема зустрічі «Соціальні послуги для літніх людей в територіальній громаді міста Києва: виклики, пошук ефективних рішень».

Учасники заходу презентували свою діяльність та ділились власним досвідом, здобутим в практичній соціальній роботі під час пандемії COVID – 19. Представники благодійних фондів та громадських організацій акцентували увагу на необхідності об’єднання зусиль у наданні необхідної допомоги потребуючим.

Віримо, що завдяки об’єднуючій силі наших організацій, ми зможемо допомогти більшому числу людей золотого віку жити повноцінно, а також впливати на формування в українському суспільстві культури старіння загалом, змінювати ставлення людей до цього природного стану. Сподіваємось, що наша зустріч заклала початок дружбі і подальшої співпраці в інтересах людей поважного віку.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь