Медики Чернігівщини отримали засоби захисту від благодійників

Карітас України продовжує допомагати тим, то знаходиться на передовій в боротьбі з наслідками пандемії COVID-19 в Чернігові та області.

16 березня 2021 року, було організовано вже другу поставку благодійної допомоги в Чернігівську область в межах співпраці Карітасу України з Чернігівською ОДА.

Завдяки цій поставці лікарі отримали бахіли, тришарові захисні маски в кількості 22600 штук, комбінезони з капюшоном на блискавці 1744 штуки, та медичні халати з манжетом в кількості 1000 штук.

«Це вже друга поставка від благодійного фонду «Карітас України». У лютому ми отримали сертифіковані та якісні засоби для прання і прибирання, які розподілені між закладами соціального захисту області. А цього разу допомога надійшла для медичних закладів», – зазначила заступниця голови Чернігівської ОДА Жанна Шерстюк.

Грошову пожертву на закупівлю засобів індивідуального захисту для медиків надав наш надійний партнер ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», за що ми щиро вдячні.

Також висловлюємо подяку підприємству «Чіла», яке зробило суттєву знижку на свою продукцію. Завдяки підтримці виробника, ми змогли закупити більше потрібних товарів для захисту медичних працівників.

Нагадаємо, що в межах співпраці Карітасу України та Чернігівської ОДА у лютому цього року соціальним установам та медичним закладам Чернігівської області було передано продукцію компанії Procter&Gamble вагою в 15 тонн та вартістю майже 850 тисяч гривень.

Разом із партнерами продовжуємо забезпечувати якісними товарами геріатричні центри, заклади, які займаються реабілітацією й піклуванням про дітей різного віку, заклади охорони здоров’я та медичний персонал Чернігівщини.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/