Карітас Кривий Ріг долучився до забезпечення питною водою жителів села Велика Костромка

У грудні 2023 року Карітас Кривий Ріг підписав угоду із Зеленодольською міською військовою адміністрацію, мета якого – відновлення пошкодженої конструкції водонапірної башти Рожновського в селі Велика Костромка.

В рамках даної угоди, підрядна організація виконає геологічне дослідження ґрунту, проведе технічне обстеження об’єкту, розробить проєктно-кошторисну документацію та виконає необхідні роботи задля забезпечення питною водою жителів села Велика Костромка.

Карітас Кривий Ріг одним з перших почав допомагати Зеленодольській громаді з початку повномасштабного вторгнення. Ми памʼятаємо як особисто Іван Талайло привозив до Зеленодольська допомогу для ВПО, генератори для критичних потреб та перші почали встановлювати жителям пошкоджені вікна. Я безмежно вдячний за допомогу», – зазначив Дмитро Невеселий, голова Зеленодольської міської військової адміністрації.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/