Image

Карітас Івано-Франківськ продовжує роботу з протидії торгівлі людьми

0 Comments

У погоні за кращим майбутнім люди їдуть за кордон. Сподіваються на хороший заробіток, та нерідко стають безправними заручниками на чужині.
Аби вберегти людей від пасток работоргівців Карітас Івано-Франківськ продовжує роботу з протидії торгівлі людьми.

Протягом вересня працівники Карітасу провели одноденні тренінги на тему «Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми».
Тренінги відбулися для спеціалістів Богородчанської, Косівської РДА, Яремчанської міської раді та органів місцевого самоврядування Делятинської селищної ради ОТГ, Рожнівської та Яблунівської сільських рад ОТГ.

Заходи відбулися в рамках реалізації проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми, в Івано-Франківській області» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні IOM Ukraine, за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ, торгівлі й розвитку Канади (DFATD) та Міністерства закордонних справ Норвегії у партнерстві з Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь