Карітас Івано-Франківськ передав гуманітарну допомогу для родин, які проживають на деокупованій Херсонщині – Правда.ІФ

У таку допомогу увійшло 500 продуктових наборів. Завдяки підтримці Caritasverband Trier благодійникам вдалося відправили допомогу для Бериславської громади, що на Херсонщині й підтримати Карітас Херсон – пише видання Правда.ІФ.

Одна з постраждалих, пані Олена, сама виховує трьох дітей:

«Щиро дякую за вашу безцінну допомогу продуктовими наборами. Ваша щедрість та увага дали мені не лише необхідні продукти, вони також подарували мені віру в доброту та підтримку людей навколо. Ця допомога виявилася надзвичайно важливою для мене та моєї сім’ї. Ще раз дякую вам за вашу турботу та великодушний внесок у наші життя,» – каже Олена.

Допомога продуктовими наборами – це важливий спосіб підтримати тих, хто знаходиться у складних життєвих обставинах. Працівники Карітас Івано–Франківськ сформували та відправили 500 продуктових наборів.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/