Image

Групи із самопідтримки для соц. робітників Гірської міської ВЦА

0 Comments

Психолог Карітасу Донецьк за запитом доректора ЦНСП Гірської міської ВЦА продовжує проводити серію груп з самопідтримки для соціальних робітників центру з метою попередження випадків професійного вигорання.

Соціальні робітники центру перебувають “в зоні високого ризику” бо проживають та працюють вздовж лінії військового конфлікту, надають допомогу літнім людям, щоденно зустрічаються із стражданнями та переживаннями підопічних.

Метою груп з самопітримки є ознайомлення працівників з поняттям професійного вигорання, його проявами, стадіями та чинниками, що сприяють виникненню вигоранню, навчитися вчасно помічати синдроми професійного вигорання.

Окрім теоретичної частини, психолог проекту  застосовує  арт-практику, та “мозговий штурм” завдяки чому, працівники можуть згадати про свої внутрішні та зовнішні ресурси, проаналізувати свої навички самодопомоги, навчитися проводити  профілактику вигорання та використовувати засоби подолання й зниження його негативного впливу.

Допомога надається в рамках проекту «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» за безпосереднього фінансування Австрійської Агенції розвитку (ADA) та Карітас Австрія.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь