Image

Coca-Cola дарує свято: мільйон пляшок для найбільш незахищених українців

“Кока-Кола Беверіджиз Україна” виготовила партію з мільйона півторалітрових пляшок Coca-Cola зі спеціальною позначкою на етикетці: “Для тебе”. Цими особливими пляшками Кока-Кола хоче підтримати українців, які зараз живуть у дуже непростих обставинах, та потішити їх у цей святковий період.

Разом із Карітасом України компанія Coca-Cola дарує мільйон пляшок напою родинам, які опинились у складних життєвих обставинах: внутрішнім переселенцям, самотнім батькам, багатодітним сім’ям, особам з інвалідністю – в усіх областях України.

“Ми разом з партнерами взяли на себе місію забезпечити новорічними подарунками найбільш вразливі спільноти по всій Україні. 1 мільйон пляшок Coca-Cola у подарунок – це жест солідарності з українцями, спосіб висловити їм повагу та підтримку. Наша мета – принести трохи радості в домівки українців під час зимових свят”, – зазначив Андрій Бублик, директор з корпоративних зав’язків і сталого розвитку “Кока-Кола Беверіджиз Україна”.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь