Image

Будуємо мости, а не стіни!

0 Comments

2 липня 2021 року, відбулася підсумкова Всеукраїнська конференція: «Будуємо мости, а не стіни: 4 роки практик миробудування Карітасу».

Київ, Харків, Івано-Франківськ, Краматорськ та Кам’янське – регіони, які будували мир у своїх громадах протягом 4 років, а тепер поділилися досягненнями та успіхами.

У конференції взяли участь Архієпископ та Митрополит Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ Володимир Війтишин, заступник голови відділу соціального служіння УГКЦ Андрій Нагірняк , менеджер проектів з миробудування Карітасу України Ганна Гоменюк, директор Карітасу Івано-Франківськ о. Володимир Чорній, директор Карітасу Харків о. Сергій Коваль та Сімон Шлегель, представник Карітасу Німеччини.

Про роботу у сфері миробудування розповіли психологи Карітасів, соціальні працівники, спеціалісти з комунікацій, а також учасники заходів – внутрішньо переміщені особи, сім’ї учасників АТО/ООС та загиблих героїв, спеціалісти у різних сферах – освітяни, працівники соціальної сфери, журналісти.

Конференція відбулася у Івано-Франківську, деякі учасники долучалися онлайн у Zoom.

Більше про те, що вдалося та те, над чим потрібно ще працювати усі мають можливість переглянути в онлайн-трансляціях на нашій сторінці.

Єдине, що варто додати – будувати мир у суспільстві варто продовжувати! Якщо буде мир у серці кожної людини, в громаді, і, дай Бог, найближчим часом настане і в Україні!

Робота у сфері миробудування велася у рамках проекту “Долаючи розломи у громадах, що постраждали від конфлікту: від зцілення до співпраці” за фінансової підтримки Карітасу Німеччини та Міністерства закордонних справ Німеччини.

Особлива подяка Карітасу Івано-Франківськ за організацію заходу!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь