Image

Анна Орлюк: враження від бізнес-заходів у Маріуполі

0 Comments

Анна Орлюк дізналася про Карітас Маріуполь під час пошуку роботи два роки тому – познайомилася зі співробітниками, з діяльністю проєкту з працевлаштування та створення бізнесу на ярмарку вакансій. Після цього стала відвідувати бізнес-школу, тренінги. Ми поспілкувалися з Анною, щоб дізнатися про враження від наших заходів.

Анна рада тому, що в її житті є Карітас, адже тут вона отримала багатосторонню підтримку. Крім відвідування бізнес-школи, вона також звернулася до психолога фонду. Завдяки комбінованій підтримці вона змогла впоратися зі внутрішніми бар’єрами та перешкодами, які не давали їй упевнено рухатися вперед. Тепер жінка бачить, що консультації всіх фахівців можна застосувати в своєму житті та, крім того, допомогти своїм друзям.

«Багато корисного дізналась у бізнес-школі. Наприклад, заходи, присвячені плануванню й управлінню часом, дали мені ідеї та практичні інструменти для життя. Я дізналася про взаємодію з аудиторією через інтернет і про те, як використовувати соціальні мережі для бізнесу. Уся ця інформація стане в нагоді не тільки в бізнесі, а й просто в житті. Те, що дізнавалася, я передавала своїм друзям-підприємцям. І тепер вони теж відвідують заходи Карітасу. І це допомагає їм стати на ноги. Головне – усі послуги та участь у заходах Карітасу Маріуполь безкоштовні».

Для Анни бізнес-школа стала не тільки джерелом інформації, але й способом розширення професійного кола знайомих.

«Я дізналася, чим займаються або намагалися займатися люди в Маріуполі, це завжди цікаво. А ще переконалася, що кожна людина творить долю своїми руками. Якщо хтось стверджує, що не отримав необхідні знання, то йому треба просто докладати більше зусиль самостійно. Звинувачувати нікого не можна: якщо людина хоче – вона цього досягне. Усім початківцям хочу сказати, що не варто боятися, слід починати й пробувати. А щоб не боятися, треба просуватися невеликими кроками. Це «мистецтво маленьких кроків». Важливо пам’ятати, що, ризикнувши одного разу, можна отримати велике щастя».

І хоча професійні зміни Анна поки тримає в секреті, вона щиро вдячна Карітасу за зміни в її житті та продовжує підтримувати з фахівцями фонду зв’язок: звертається за консультацією, запрошує до Маріуполя – побувати на морі й побачити, як місто поступово розвивається.

Заходи відбуваються в межах проекту «Зміцнення соціальної згуртованості» Карітасу Маріуполь.
Categories: News | Новини

Залишити відповідь