А ми їдемо далі!

БО “БФ “Карітас Донецьк” у м. Дніпро в рамках проекту: «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021р.р.» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA) продовжує надавати транспортні послуги із соціальних перевезень бенефіціарам, які мешкають у населених пунктах Новотошківське та Оріхове.

На жаль, ці населені пункти знаходяться на лінії ведення бойових дій. Соціальні перевезення здійснюються до місць основної інфраструктури м.Попасна, особливо до медичних закладів, де мешканці мають змогу отримати якісні медичні послуги, також пасажирів доставляють до комунальних закладів.

У період розповсюдження COVID 19, волонтери та водій дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/