День без тютюну

«Міняй цигарку на цукерку»
03.06.2010
З нагоди Всесвітнього дня без тютюну, 26 травня у Хмельницькому проходила акція «Міняй цигарку на цукерку» – боротьба з тютютнопалінням. До ініціативи долучився Карітас Хмельницький, який провів у місті антитютюнову рекламну кампанію та обміняв біля 150 цигарок на цукерки.

Ініціатором заходу виступило Управління у справах сім’ї та молоді Хмельницької міської ради. Акцію було проведено спільними зусиллями управління, громадських організацій міста та волонтерів. Карітас Хмельницький також приймав активну участь, зокрема працівники фонду здійснювали рекламну кампанію та заходи по обміну цигарок на цукерки в мікрорайоні Заріччя.

Через активність своїх працівників та волонтерів, Карітас Хмельницький став лідером у обміні цигарок на цукерки, що було відзначено особисто начальником управління у справах сім’ї та молоді. Молодь міста віддала до антитютюнової скриньки Карітасу понад 150 цигарок.

«Приємно відзначити винахідливість, заангажованість темою та віддачу серед працівників Карітасу та волонтерів, які влаштували справжнє дійство на вулицях міста», – поділився своїми враженнями директор Соціального центру для дітей та молоді Карітасу Хмельницька Дмитро Лисий.