Image

Працюємо над командною взаємодією для ефективнішої роботи

0 Comments

Повномаштабна війна створила нові великі виклики перед усіма українцями та перед командою Карітасу України. З 24 лютого у нас значно зросли обсяги завдань і темпи роботи у напрямку гуманітарного реагування. Ми збільшили кількість проектів пов’язаних з наданням допомоги та психосоціальної підтримки постраждалим від війни і внутрішньо переміщеним особам. Відповідно розширювалася і команда надзвичайного реагування. Зараз це 45 спеціалістів які забезпечують роботу всіх напрямків реагування на гуманітарну кризу, спричинену війною. З початком війни працівники Карітасу постійно працюють в різних регіонах України, координуючи роботу пов’язану з надання гуманітарної допомоги.

 Збільшення команди Карітасу України створило можливість відпрацьовувати нові, більш ефективні механізми взаємодії, координації роботи та комунікації всередині команди.

 На початку червня команда надзвичайного реагування вперше з початку війни зібралася разом для того, щоб обговорити моделі покращення комунікації та розробити ефективніші механізми комунікації всередині команди.

Найбільш цікавою виявилася частина, де кожна з проектних команд отримала завдання в нестандартний спосіб представити свою команду та проект, використовуючи креатив, гумор і візуалізацію.  Це було складно і цікаво водночас. Адже потрібно було серйозні проекти презентувати під зовсім іншим кутом зору. Найбільш креативними в цьому завдання виявилися наші логісти.

Найскладнішим виявилося завдання намалювати схему комунікації всередині відділів гуманітарного департаменту та комунікаційної взаємодії з іншими структурними підрозділами Карітасу України. Команди дійшли до висновку, що схема є занадто складною, та потребує певного структурування.

Обмінюючись враженнями після тренінгу, всі учасники були однозначні в думці, що вкрай важливо, навіть в такий непростий час, мати змогу зустрічатися наживо, щоб краще чути та розуміти один одного. Ми розуміємо, що покращення нашої взаємодії неодмінно збільшить кількість людей, які вчасно отримають допомогу та підтримку.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь