Карітас України представив ситуацію із торгівлею людьми на міжнародній конференції

Минулого тижня національна координаторка проектів з протидії торгівлі людьми «Карітас України» Наталія Голинська прийняла участь у міжнародній  робочій зустрічі в Офісі ООН по наркотиках і злочинності(UNODC) у Відні, зокрема у Конструктивному діалозі по механізму перегляду впровадження Конвенції ООН проти транснаціональної організованої злочинності.

На заході були присутні понад 60 представників країн з усього світу, які обговорювали питання нелегальної міграції та торгівлі людьми, вдосконалення законодавства у сфері протидії торгівлі людьми, правосуддя та механізму покарання злочинців. Наталя Голинська виступила із заявою Карітасу України щодо ситуації з торгівлею людьми в Україні та імплементацією Конвенції ООН проти транснаціональної організованої злочинності.

Надважливим було знайомство з діяльністю Офісу ООН по наркотиках і злочинності (UNODC), Фондом допомоги постраждалим від торгівлі людьми (UNVTF) та представниками інших організацій громадянського суспільства з усього світу.

Карітас України продовжує діяльність по запобіганню торгівлі людьми та допомозі постраждалим.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/