Працевлаштування за кордоном тенденції та правила безпеки. Вебінар

Пандемія та карантин призвели до повної або часткової втрати роботи певної частини наших громадян, які досі були забезпечені роботою в Україні чи працювали в Європейських країнах.

Після закінчення карантину та відкриття кордонів українці, які втратили роботу, будуть намагатися знайти її в Європі.

Зловмисники та шахраї можуть скористатися нагодою та вразливим становищем наших громадян, щоб залучити їх до експлуатації та торгівлі людьми.

На вебінарі ми:

🔶визначили основні характеристики торгівлі людьми; 🔶зрозуміли, як уникнути ситуації експлуатації в майбутньому; 🔶дізналися про нові тенденції працевлаштування за кордоном; 🔶вивчили правила користування послугами фірм-посередників у працевлаштуванні за кордоном; 🔶розглянули нюанси оформлення та підписання договорів; 🔶дізналися, як власноруч перевірити ліцензію фірми-посередника; 🔶отримали контакти організацій, що можуть допомогти на різних етапах працевлаштування.

Вебінар провели керівник проекту «Скажи «НІ» торгівлі людьми» – Ігор Тридуб. консультант проекту «Обізнаний та готовий до Німеччини» – Жанна Садурська.

Звертайтеся за номерами: 050-30-00-449, 067-56-77-367, 050-300-300-9

Categories: Video | Відео