Image

“Зігрій вбогого світлом стрітенської свічки” – акція на підтримку благодійної їдальні Карітасу Івано-Франківськ

0 Comments

Ініціатива інспірована постсинодальним посланням Синоду Єпископів УГКЦ «Залишиться вам одне – те, що ви дали вбогому!» та енциклікою Папи Франциска «Laudato Si – Славен будь: про турботу за наш спільний дім» і має за мету скерувати наш погляд і солідарну руку допомоги на стражденних вбогих людей у синергії з плеканням культури відповідального ставлення до Божого створіння. Одним із ключових завдань є підтримати ініціативу УГКЦ «Нагодуй убогого!», передає Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

В рамках ініціативи для працівників Екологічного бюро та Благодійного фонду Карітас Івано-Франківськ УГКЦ було проведено майстер-клас з виготовлення стрітенських свічок з натуральної вощини, які вірні зможуть придбати у своїх парафіях за пожертви, що будуть спрямовані на підтримку благодійної їдальні для вбогих БФ Карітас у м. Івано-Франківськ.

Працівники Карітасу виготовили понад 1 750 свічок, стільки ж – працівники Бюро УГКЦ з питань екологїї. Майстер-клас провів референт Бюро УГКЦ з питань екології о. Михайло Дзуль. Тож, всього планується реалізувати 3 500 свічок.

Частина свічок буде прикрашена багатобарвною палітрою квітів з бавовняних ниток, кожна з яких є оригінальною авторською прикрасою, що залишиться на добру згадку про вияв нашої любові до ближнього та допомоги потребуючим. Еко-декор частини свічок містить в собі насіння гібіскусу, проростивши і висадивши яке, кожен може зробити також внесок для відновлення краси і гармонії навколишнього світу.

Більше про акцію читайте на сайті: ⤵️http://caritas.if.ua/…/177-zihrii-vbohoho-svitlom…


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь