Image

Відбувся тренінг «Стресові стани, їх види та подолання. Правила поведінки у стресових ситуаціях»

0 Comments

Минулого тижня, у приміщенні Макаровської селищної бібліотеки, пройшла зустріч психолога проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” з місцевими жителями.

Було проведено груповий тренінг на тему «Стресові стани, їх види та подолання. Правила поведінки у стресових ситуаціях». Протягом заходу, присутні набували навичок з самостійного подолання стресу та врегулювання своїх емоцій за допомогою практичних вправ. Учасники зустрічі отримали необхідні знання, освоїли техніки, за допомогою яких зможуть управляти своїми емоціями, активно обговорювали та приводили приклади ситуацій, які негативно впливають на їх емоційний стан.

Проєкт “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь