Image

Відбулася реєстрація мешканців м. Золоте-4 на видачу допомоги

0 Comments

Місто Золоте-4 знаходиться безпосередньо на лінії розмежування в Луганській області та постійно потрапляє під обстріли з тимчасово непідконтрольної території. 

Місцеві мешканці живуть в умовах надзвичайної близькості до лінії фронту. Через це життєво необхідні речі є для них недоступними. Відсутність необхідних медикаментів, мінімальні пенсійні виплати та пригнічений психологічний стан через порушений звичний уклад життя внаслідок військових дій – все це не додає мешканцям Золотого-4 впевненості у завтрашнім дні.

Завдяки тому, що люди зареєструвалися на декілька видів допомоги від Карітасу Донецьк, вони вже незабаром зможуть покрити свої базові потреби у вигляді вкрай необхідних медичних препаратів, грошової допомоги та отримати психологічну підтримку.

Комплексна допомога надається в рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України», 2021-2023 рр.

У період розповсюдження COVID-19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.

Проект здійснюється при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь