В Києві презентують унікальний посібник з проведення інтерактивних занять з дітьми

12 вересня 2019 року о 10:00 в приміщенні Музею історії міста Києва відбудеться презентація посібника «Зростаємо і вчимося разом», як першої спроби фахівців Карітасу систематизувати методики по роботі з дітьми та молоддю.

Посібник укладено на основі кращих практик дитячих та молодіжних соціальних центрів мережі Карітасу України; він містить опис тематичних інтерактивних занять і стане у пригоді практикам соціально-педагогічної сфери, які працюють з дітьми та молоддю.

Над створенням книги працювали місцеві команди проектів та волонтерів, які працюють із дітьми та молоддю у Центрах Карітасу та інших організаціях. З допомогою авторів-впорядників ми змогли систематизувати та описати їхні найкращі практики роботи з дітьми та молоддю, які є дієвими і випробуваними на досвіді.

На гостей презентації чекають цікаві інтерактивні вправи, зустріч з колегами, фуршет, а також візит до дитячого центру «Карітасу Київ», де присутні зможуть познайомитись з діяльністю центру та дізнатись про сучасні підходи у роботі з дітьми та батьками.

Під час презентації гості зможуть отримати примірник посібника у подарунок.

З нетерпінням чекаємо всіх на презентації.

Коли: 12 вересня 2019 року о 10:00

Де: Музей історії міста Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7

Видання здійснене за підтримки Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини та Карітасу Німеччини