У Відні за ініціативи Карітасу Австрії запалили близько 5 тисяч свічок на знак солідарності з українським народом

Карітас Австрії спільно з українською громадою провели у центрі Відня акцію “Море світла” з метою привертання уваги до долі українських дітей напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну. Про це пише видання Укрінформ.

“З самого початку агресивної війни ми зверталися до австрійського народу: це не спринт, а марафон допомоги, який Європа повинна пробігти. Наша допомога має продовжуватися і бути стійкою. Особливо для мільйонів дітей, чиє дитинство пограбувала війна. Будь ласка, не підведімо наших сусідів!”, – заявив директор віденського Карітасу Клаус Швертнер.

Також у Відні пройшов великий благодійний концерт “Об’єднані заради України” за участі популярних австрійських та українських виконавців.

Від початку повномасштабного вторгнення допомогу від Карітасу Австрії отримали близько 4 млн людей в Україні, загалом було доставлено 500 тонн гуманітарної допомоги.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/