Image

У Тернополі презентували виставку до Міжнародного дня людей з інвалідністю

0 Comments

Першу виставку картин художника з інвалідністю Олега Яроша презентували в Тернополі. Це 20 малюнків, серед яких ікони, пейзажі та портрети українських письменників.

Виставку приурочили до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначають 3 грудня Подивитися на картини прийшов тернополянин Сергій Ткачук. Хлопець пересувається на інвалідному візку.

“Ці картини дуже надихають. Настільки все чітко передано, бракує слів. Люди з інвалідністю – в першу чергу люди. І їм, так само як і зоровим людям, потрібно розвиватися, потрібно показувати свої таланти”, – каже Ткачук.

Олег Ярош каже, малює картини 10 років. Це його перша виставка. Розповідає, найбільше йому подобається писати ікони.

На виставці представили 20 картин, серед яких ікони, пейзажі та портрети українських письменників

Олег Ярош – учасник соціального проєкту “Життя у повноті”, що діє у тернопільському благодійному фонді “Карітас”, розповів працівник фонду Тарас Пастушенко. За його словами, проєкт діє 5 років. Його мета – допомогти людям з інвалідністю соціалізуватися. Участь у проєкті беруть 13 людей. Це молодь віком від 18 до 30 років. Вони спілкуються, працюють у майстернях та разом проводять дозвілля.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь