Image

У Карітасі Тернопіль відбулася Різдвяна вечеря

0 Comments

У приміщенні Благодійного фонду «Карітас Тернопіль», 6 січня, організували Святу Вечерю для малозабезпечених родин, людей з інвалідністю, військовослужбовців та переселенців. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Української Греко-Католицької Церкви Василій Семенюк у Навечір’я Різдва Христового, 6 січня, у благодійному фонді «Карітас Тернопіль» розділив Святу вечерю з тернополянами золотого віку, людьми з інвалідністю,

Свята вечеря розпочалася зі спільної молитви та привітального слова Владики Василія.

Митрополит наголосив на важливості народження Ісуса Христа у серці кожного з нас щодня. Бо Різдво – то добрі справи, милосердя до ближнього, повага до старших, щира віра та благі наміри.

Владика Кир Василій також розділив з присутніми Різдвяну просфору та благословив кожного з присутніх, бажаючи радісних Різдвяних свят.

«Нехай ця різдвяна атмосфера дасть нам нагоду через цей Святвечір відчути присутність Новонародженого Дитяти Ісуса у вертепі наших сердець», – побажав директор Карітасу Тернопіль Андрій Марчук.

«У ці зимові дні, коли усі ми зібралися за різдвяним столом, я дякую вам, наші артилеристи, за те, що охороняєте нашу свободу на Сході, бороните наш край і весь світ від віроломного, підлого і підступного ворога та стоїте на охороні добра, любові, правди і життя. Дякую і вклоняюся вам за те, що маємо можливість святкувати Різдво Христове у нашому мирному Тернополі», – наголосив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь