Image

Творімо добро разом!

0 Comments

Карітас Донецьк вже п’ятий місяць активно реалізовує проект «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» в буферній зоні Луганської області а саме в м. Золоте.

В рамках проекту продовжується надання підтримки та допомоги бенефіціарам міста. Команда проекту докладає багато зусиль і натхненно працює задля надання багатокомпонентної допомоги мешканцям, це послуги з домашньої опіки, групи самодопомоги, індивідуальні консультації психолога та сприяння проведенню фасилітаційних заходів в громаді задля посилення її згуртованості.

На цьому тижні, психолог проекту провела два заходи із самодопомоги на тему «Арт терапевтичні вправи для роботи з емоціями, та пошуку ресурсів» та «Депресивні стани. Поведінкова активація» на яких бенефіціари проекту мали можливість отримати практичні навички із пошуку ресурсів за допомогою яких можна розуміти свої емоції та отримали навички саморегуляції та взаємодопомоги.

Слід зазначити, що завдяки співпраці з СІМІС міста Попасна, https://www.facebook.com/profile.php?id=100012292574101 офіцерами групи було проведено захід для працівників домашньої опіки, на тему «Мінна безпека», на якому соціальні працівники мали змогу збільшити свою обізнаність щодо загроз  та небезпеку які несуть за собою вибухові пристрої.

Проект реалізується за безпосереднього фінансування Австрійської Агенції розвитку (ADA) та Карітас Австрія


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь