Image

Правопівкульне малювання – цікавий та дієвий спосіб позбутися тривожного та стресового станів

0 Comments

Разом з психологом Карітасу Донецьк у м. Дніпро мешканці с. Передільське Станично-Луганського району, яке розташоване на відстані 0-5 км від лінії ведення бойових дій, спробували свої сили у новій для себе творчій діяльності.

Заняття відбувалося в атмосфері загального позитиву: люди з подивом дізнавалися, що здатні власноруч створити чудову художню композицію. Більшість з них малювали фарбами вперше за декілька десятиліть, що не завадило опанувати нову техніку виконання. В процесі творчої роботи люди позбавлялися тривожних думок та негативних емоцій, викликаних близкістю військових дій та невизначеністю в завтрашньому дні. Наприкінці заняття місцеві мешканці дійшли висновку, що вміння творчо долати негативний емоційний стан може опанувати кожен.

Психологічний захід здійснюється в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України в 2019-2021рр.».

У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь