Image

Вчимо мешканців Станично-Луганського району долати стрес

0 Comments

Конфлікти та стресові стани супроводжують нас впродовж всього життя. Але для мешканців с. Старий Айдар та с. Вільхове Станично-Луганського району, які розташовані на відстані 0-5 км від лінії зіткнення, це вкрай нагальна проблема, з якою вони стикаются щодня.

Вміння самостійно долати стресові стани та конструктивно вирішувати конфліктні ситуації можуть бути дуже ефективними, якщо уділяти цим технікам деякий час та зробити це корисною навичкою.

Зменшити негативний вплив на емоційний стан внаслідок близькості бойових дій місцеві мешканці навчалися разом з психологом Карітасу Донецьк у м. Дніпро в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України в 2019-2021рр.».

У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь