Image

Триває видача продуктових наборів в буферній зоні

0 Comments

В листопаді 2021 р. мобільна команда Карітасу Краматорськ розпочала видачу продуктових наборів на задоволення харчової підтримки найвразливішим категоріям населення буферної зони 0-5 км від лінії розмежування Торецької міської ВЦА та Бахмутського району.

В рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг та медичних ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я і підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України» допомога здійснюється адресно.

Кожен потребуючий отримує по три продуктових набори, завдяки яким він буде забезпечений продуктами харчування протягом наступних 3-х місяців.

Необхідну інформацію, щодо надання виплат на покриття базових потреб, та продуктових наборів можна отримати за телефонами соціальних працівників проектів: 050 399 10 66, 095 313 40 54


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь