Image

Тернопільський осередок Карітасу допомагає дітям-сиротам і переселенцям з Харківщини та Миколаївщини

“Добро — дітям”. Акцію під такою назвою організували для сиріт із місцевого реабілітаційного центру та вихованців прийомних сімей із Харківщини та Миколаївщини. Діткам організували майстер-класи та подаруночки.

Меленькі підопічні – діти з нелегкими історіями, вони чимало пережили під час війни, адже в їхніх містах досі ведуться бої. Такі дарунки для них не лише приємність, а й потреба.

Організатори спланували і розважальну програму: зі старшими грали в ігри, які допоможуть швидше соціалізуватись і призвичаїтись до нових умов. Для молодших — намагались створити домашню, дружню атмосферу.

Крім того, сиротинець сімейного типу з Харківщини, в якому виховується восьмеро дітей, отримав сертифікат на піврічну оплату житла. Такий сюрприз організували партнери Карітасу.

Подарунки – це завжди особлива радість для дітлахів. 35 пакунків із продуктами і канцелярським приладдям: солодощі, фрукти, а також зошити і ручки.

“Це є особлива акція. Вона відбувається завдяки нашим партнерам з-за кордону. Раді вітати у нашому фонді дітей із соціально-реабілітаційного центру, а також з будинків сімейного типу з Баштанки і Харкова”, — сказав отець Роман, лиректор тернопільського Карітасу.

Вручили пакунки також вихованцям Тернопільського соціально-реабілітаційного центру.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь