Тепер в «Назареті» лікуватись від залежності зможуть і ветерани після поранень

В рамках проєкту з реабілітації, котрий реалізовується за підтримки Союзу українських організацій Австралії завершуються ремонтні роботи в реабілітаційному центрі «Назарет» поблизу Дрогобича. Ремонт кімнат на першому поверсі реабілітаційного центру зокрема передбачає доступ людей, що пересуваються на інвалідних візках, та мають обмежені можливості пересування. Проведено ремонти душових кімнат та санвузлів, замінено двері та облаштовано пандуси.

Як пояснюють в «Назареті» до центру неодноразово звертались ветерани після поранень, контузій, втрат кінцівок, інсультів отриманих внаслідок участі в бойових діях, однак в центрі не було технічної можливості надати їм допомогу.

Завдяки фінансовій підтримці наших партнерів з Союзу українських організацій Австралії з’явилась можливість провести необхідні ремонтні роботи та зробити лікування від залежності доступним навіть для ветеранів після поранень.

Нагадаємо, триває друга фаза проєкту «Програма реабілітації ветеранів та їх родин, що постраждали внаслідок збройного конфлікту на Сході України», котрий Карітас України реалізовує за підтримки Союзу українських організацій Австралії.

Головна мета проєкту надати ветеранам та членам їх сім’ї комфортну, ефективну та безпечну соціальну підтримку та допомогти з адаптацію.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/