Благодійний обід для потребуючих людей у Рубіжному

15.02.2022 року на свято Стрітення Господнього, працівники Карітасу Донецьк, за підтримки національного менеджера проекту Вадима Хоменка, провели перший благодійний обід для громадян старшого віку, людей з інвалідністю та малозабезпечених мешканців, які отримують послуги у Рубіжанському центрі надання соціальних послуг Рубіжанської міської ради Луганської області.

Працівники Карітасу дуже хвилювалися, адже хотіли приготувати не лише смачний обід, а й оточити людей турботою, увагою і піклуванням.

На жаль, були люди, які за станом здоров’я  не змогли прийти на обід, тому вирішили разом з соціальними працівниками центра надання соціальних послуг Рубіжанської міської ради доставити обіди за місцем проживання людей. Разом було охоплено біля ста потребуючих.

В очах людей  ми бачили радість та вдячність. Наша команда щиро дякую за придбання польової кухні, яка дає можливість робити добрі та необхідні справи. Ми дуже хвилювалися перед першим благодійним обідом, але після завершення всі були задоволені, що все вдалося і ми змогли віддати крихітку себе потребуючим, через що душа наповнилася світлом.

Команда Карітасу Донецьк дякує за допомогу у проведенні заходу міському голові Сергію Івановичу Хортіву та директору центра надання соціальних послуг Рубіжанської міської ради Діані Володимирівні Колодочці.

Ми, працівники Карітасу Донецьк, ще раз переконалися, що такі заходи вкрай важливі та необхідні.

Хочемо подякувати всім, хто долучився до цієї доброї справи! Люди також передавали подяки кожному, хто допомогав!

У період розповсюдження COVID 19, працівники Карітасу Донецьк та працівники Рубіжанського центру надання соціальних послуг дотримувались підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку людей, тому працюють за новими протоколами.

Діяльність ведеться в рамках проекту № 511 “Готовність до надзвичайних ситуацій у зв’язку з небезпеками, пов’язаними з конфліктом в Україні”.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/