Студенти КНУ імені Тараса Шевченка та Карітас проведуть інформаційний флешмоб

Сьогодні, 18 жовтня в Європейський день боротьби із торгівлею людьми, в столичному парку імені Тараса Шевченка відбудеться флешмоб, що має на меті привернути увагу громадськості до такого явища, як сучасне рабство та надати дієві поради щодо його уникнення.

Більш детально про акцію у відео:

У Києві відбудеться акція з нагоди європейського дня протидії торгівлі людьми

«У Києві відбудеться акція з нагоди європейського дня протидії торгівлі людьми»У прес-конференції беруть участь:Владислав Шелоков — директор Департаменту мобілізації ресурсів;Соляник Анастасія — менеджер з комунікацій;Софія Одінцова та Діана Онодвалюк — Відділ соціальних питань НТС історичного факультету КНУ Шевченка.Волонтери проведуть флешмоб з плакатами, з якими будуть пропонувати фотографуватись киянам та гостям столиці в парку ім. Т. Шевченка. О 13:00 в аудиторії Червоного корпусу відбудеться лекція-обговорення з питань протидії торгівлі людьми від координатора роботи з протидії торгівлі людьми, юриста-адвоката, Карітас КиївКарітас України.

Gepostet von Информатор Киев am Mittwoch, 17. Oktober 2018