Image

Stand with Ukraine: ділимось результатими співпраці з компанією EPAM

Ділимося результатами проєкту “EPAM stand with Ukraine. Гуманітарне реагування”, який був реалізований з метою залучення благодійних пожертв для підтримки людей, постраждалих від війни.

Завдяки співпраці з EPAM Ukraine допомогу отримали ВПО та люди з вразливих категорій. Тисячі українських родин забезпечені продуктовими наборами (зокрема, у Полтавській області було видано 202 штуки), одягом, медикаментами, гігієнічними засобами та необхідними речами для дітей.

Допомогу першочергово надавалася ВПО, а саме – таким категоріям соціальної вразливості, як люди з інвалідністю, багатодітні сім’ї, самотні мати/батько/опікун, вагітні/годуючі матері, самотні люди похилого віку, важкохворі люди.  

Завдяки реалізованому проєкту, представники фонду мали змогу охопити ширшу аудиторію людей у потребі. Зокрема, тих бенефіціарів, які проживають у віддалених селах та не мають змоги приїхати до міста.  

Будь-яка надана допомога була і залишається невід’ємною частиною командної роботи Карітасу Полтава.   

У Карітасі Запоріжжя допомога надавалася сім’ям в с. Шахтарське та Золота Нива (віддаленість від лінії розмежування становила всього 2 км та 3,7 км).  Сімейні гігієнічні набори отримали 67 родин. 

Карітас Донецьк у м.Дніпро роздав 200 сформованих гігієнічних наборів. На залучені кошти вдалося закупити 200 індивідуальних гігієнічних наборів, за допомогою чого вдалося покрити базові потреби бенефіціарів, які прибували до шелтера благодійної організації БФ «Карітас Донецьк».  

Серед гострих потреб бенефіціарів, які евакуювались, такі: отримання прихистку, їжі та наборів особистої гігієни, доступ до санітарії (душ, прання, туалет). Додатковою потребою було отримання одягу.  

Склад набору включав найнеобхідніші засоби особистої гігієни: зубну пасту, зубну щітку, господарське мило, рідке мило, гель для душу, вологі серветки, банну губку, антисептик та медичні маски.  

Переважна кількість бенефіціарів, які прибувають до шелтера, – це люди з прифронтових міст та сіл, які тривалий час не мали доступу до гідних умов особистої гігієни через брак відповідних засобів, а також через відсутність водопостачання в прифронтових містах. Люди отримали прихисток та можливість задовольнити потреби в особистій гігієні (прийняти душ, попрати речі та ін.).  

Видача наборів здійснювалась протягом 4 місяців виключно тим бенефіціарам, які проживали в шелтері Карітасу Донецьк у м.Дніпро.  

Таким чином вдалося забезпечити 200 бенефіціарів засобами особистої гігієни.  

ЕРАМ постійно підтримує благодійну діяльність Карітасу України. Разом ми можемо допомагати тим, хто потребує її найбільше.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь