Image

Соціальну піцерію та молодіжний простір відкрили у Калуші за підтримки Карітасу

10% з кожного чеку в соціальній піцерії будуть спрямовуватися на благодійність. Проєкт створено на базі парафіяльного Карітасу, що діє на парафії Святого Андрія Первозванного УГКЦ, та сприяння благодійного фонду “Платформа соціальних змін”.

У просторі проводитимуть зустрічі з молоддю та людьми з особливими потребами. А ще відбуватимуться різні зустрічі, семінари, тренінги. В майбутньому планують відкриття школи аніматорства. За анонсами подій можна буде слідкувати в соцмережах.

Парафіяльний Карітас нині відвідує 33 людини з інвалідністю. Щосуботи молодь проводить час у молитві та займається розвантажувальними вправами з психологом.

Також організаторам вдалося закупити відповідне обладнання для приготування піци та інших страв. 10% з кожного чеку у соціальній піцерії будуть спрямовуватися на благодійність, допомагатимуть людям з інвалідністю та соціально незахищеним верствам населення.

На відкриття прийшли представники влади, священнослужителі, члени руху «Українська молодь — Христові». Декан Калуський УГКЦ о. Степан Скібіцький освятив приміщення та поблагословив присутніх.

Наприкінці зустрічі всі мали нагоду поласувати смачною піцою.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь