Image

Сім’ї внутрішньо переміщених осіб отримали електричні обігрівачі від Карітас Івано-Франківськ

15 родин отримали електричні обігрівачі в рамках проєкту «Екстрена допомога, стійкість та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні»

Це – сім’ї в складних життєвих обставинах, які проживають в приватних будинках та центрах колективного поселення у смт.Вигода на Івано-Франківщині й не мають опалення.

Вони приїхали з різних куточків України – Миколаєва, Харкова, Бучі, Слов’янська, Сєвєродонецька, Запоріжжя та знайшли на Івано-Франківщині безпечний прихисток.

Анна виїхала з Миколаєва разом з маленькими синами на початку березня. “Я дуже вдячна приймаючій громаді та особливо Карітас Івано-Франківськ за всю ту допомогу, що ми отримуємо. Без вас було б важко.”

Пан Григорій, самотній пенсіонер з Харкова, чиє житло вдома повністю зруйноване, не зміг стримати сліз радості: “Я завжди знав, що добрих людей на світі більше! Дякую, що допомагаєте таким, як ми!”

А пані Люба з Донеччини, яка евакуювалася з рідного міста разом з донькою і онуком, сказала на прощання: “Карітас дарує тепло!”


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати наші благодійні проекти – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Новини

Залишити відповідь