Image

Продовжуємо активну роботу у сфері протидії торгівлі людьми

0 Comments

Карітас Івано-Франківськ відвідує місцеві ОТГ із заходами, на меті яких інформування громади стосовно проблеми торгівлі людьми, безпечного перетину кордону і працевлаштування.

Команда фонду вже побувала у Єзупільській ТГ і провели інформаційну акцію, щоб привернути увагу громадськості до проблем торгівлі та експлуатації людьми.

Працівники Карітасу зустрілися з представниками Єзупільської селищної ради та провели вуличну інформаційну акцію для мешканців громади, під час якої інформували про ризики потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та правила безпечної подорожі й працевлаштування за кордоном.

Інформаційна акція відбулася у рамках проєкту «Розбудова спроможності Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми в Івано-Франківській області» за підтримки IOM Ukraine та за фінансової підтримки USAID – US Agency for International Development та “Посилення мережі консультаційних центрів з протидії торгівлі людьми в Україні 2021” за фінансової підтримки Карітасу Іспанії Cáritas Española та Карітасу Кореї.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь